Leiderschap in projecten

Ieder project is uniek en heeft zijn eigen uitdagingen. Een succesvol architectuur project is altijd een project waarvan het resultaat binnen de randvoorwaarden wordt opgeleverd en waarbij alle betrokken tevreden zijn over het proces naar dit resultaat toe. Het managen van een project begint echter altijd bij jezelf. Of je nu in de rol van projectmanager of ontwerpend architect staat, van jou wordt verwacht dat je in staat bent een project(fase) met alle stakeholders te managen binnen de randvoorwaarden van jouw opdrachtgever. Het gaat om jou als persoon, jouw leiderschap en jouw vermogen tot het bouwen van goede relaties met alle belanghebbenden bij het project. Invloed op jouw omgeving krijgen, vraagt om persoonlijk leiderschap, goede sociaal-communicatieve, management- en samenwerkingsvaardigheden. Je bent het visitekaartje van uw bureau.

Voor wie? 
Voor alle deelnemers aan de cursus Projectmanagement voor Architecten en/of minimaal 3 jaar evaring hebben in het doen van projecten.

Lees hier het hele programma

Inschrijven

Klik op onderstaande datum.

Is er nog geen datum gepland? Schikt de geplande datum u niet? Vul dan hier uw gegevens in en wij houden u op de hoogte van de (eerst-) volgende datum.