Circulair ontwerpen & bouwen


Circulair ontwerpen en bouwen is belangrijk in een economie en maatschappij die meer en meer streeft naar volledige duurzaamheid en zero-waste.
In het Rijksbrede programma Nederland Circulair in 2050 dat het kabinet in september 2016 heeft gelanceerd, zijn vijf sectoren/ketens aangewezen als prioritaire sectoren, waar ‘de Bouwsector’ er een van is.
Architecten hebben grote invloed op de toepassing van circulaire materialen in de bouw en kunnen de verduurzaming van de bestaande voorraad op een kwalitatief hoger plan tillen.

De vraag is echter wel: Hoe pak je dat dan aan? Want, wat betekent circulair bouwen voor je ontwerpproces? Welke waarde creëert een circulair ontwerp? En hoe kun jij leiding nemen om de transitie te versnellen?

Om op deze vragen als architect antwoord te kunnen geven en om daadwerkelijk in staat te zijn om een circulair gebouw te ontwerpen, heeft de BNA Academie in samenwerking met Copper8 een masterclass-track ontwikkeld met 5 interessante modules en veel topsprekers.

Hier kan je meer lezen over de inhoud van de cursus

De 5- daagse masterclass  zal gehouden worden op:

  • 7 mei
  • 14 mei
  • 28 mei
  • 11 juni
  • 25 juni

Inschrijven

Klik op onderstaande datum.

Is er nog geen datum gepland? Schikt de geplande datum je niet? Vul dan hier je gegevens in en wij houden je op de hoogte van de (eerst-) volgende datum.